Euroins Asigurari

Informatii despre Euroins Asigurari

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dispus prin Decizia nr. 262/17.03.2023 retragerea autorizației de funcționare a Societăţii Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., constatarea stării de insolvenţă şi promovarea cererii privind deschiderea procedurii falimentului împotriva acesteia, în temeiul prevederilor legale aplicabile si numirea Fondului de Garantare a Asiguratilor (FGA) ca administrator interimar al societatii, cu sarcina de a asigura administrarea si conducerea activitatii asiguratorului si adoptarea masurilor necesare pentru conservarea patrimoniului. Atributiile conducerii societatii se suspenda de drept. Mandatul FGA inceteaza la numirea lichidatorului judiciar. Societății îi este interzis să încheie noi contracte de la data deciziei ASF, 17.03.2023.
Mai multe detalii gasiti pe: Info Utile Situatie Euroins


Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integranta Euroins Romania, pe  langa Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este in momentul de fata, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurari din Europa.

Unul dintre cele mai mari si independente grupuri din regiune, EIG isi propune pe piata de asigurari din Romania, prin Euroins Romania, sa se pozitioneze in top 5 cei mai buni asiguratori si sa devina unul dintre cele mai respectate brand-uri.

O traditie ce-si are inceputurile in 1994, SC Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA reprezinta acum, pe piata asigurarilor din Romania, o prezenta notabila ce combina dimensiunea sociala a actului de vanzare de asigurari, cu dimensiunea umana, ce are la baza o abordare personalizata pentru fiecare client. Compania a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adaugand constanta si valoare produselor oferite abordarii strategiei de vanzare, conceptului de service-are a clientilor, reusind sa creeze si sa livreze sprijin in preluarea riscului si oferirea unor produse de asigurare cat mai complete. Cei peste 1.000.000 de clienti, peste 500 de angajati si peste 4.500 agenti colaboratori, ofera imaginea a ceea ce inseamna acum Euroins Romania.

Website: http://www.euroins.ro

Euroins Asigurari Cluj