Despre noi

Despre Web ASIG (SafetyBroker)

SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A. este unul din principalii jucători pe piața distribuției de asigurări din România, este parte a grupului american ACRISURE L.L.C., brokerul de asigurări nr. 4 în S.U.A. și numărul 6 mondial.

Safety Broker de Asigurare S.A. este o societate înființată în anul 2005, autorizată de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (C.S.A.) prin decizia 3894/13.06.2005 și este înregistrată sub numărul 293/2005 în Registrul Brokerilor. Societatea are Codul Unic de Înregistrare 17437817 si numarul de inmatriculare la registrul comertului J40/6184/2005.

Safety Broker de Asigurare S.A. este inregistrata la ANSPDCP sub nr: 21103 (Operator de date cu caracter personal).

  • Din 2013 suntem liderul pieţei de brokeraj în asigurări.
  • Începând cu anul 2021 Safety Broker de Asigurare S.A. este parte din Unilink Group – cel mai mare broker de asigurari din C.E.E.
  • Din 2022 suntem Membru al grupului american ACRISURE L.L.C. –  nr. 4 în clasamentul distribuitorilor de asigurari din S.U.A.
  • Suntem prezenţi la nivel național în peste 150 unităţi operaţionale, în toate județele țării și aproximativ 1500 de reprezentanți pregătiți să ofere cele mai bune soluții de asigurare pliate pe nevoile clienților și la nivel internațional în Republica Moldova cu 2 unități operaționale.
  • Suntem primul broker din România avizat de către A.S.F. pentru a deveni creator de produse.

Compania noastră oferă servicii personalizate de management al riscului în funcție de profilul și nevoile fiecărui client.
Fiind o echipă tânără și dinamică, ne propunem ca de la an la an să creștem calitatea serviciilor furnizate precum și construirea unor relații de parteneriat pe termen lung.