GDPR (General Data Protection Regulation)

Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale

Pagina este in curs de updatare. 

In calitate de CLIENT sau VIITOR Client Web ASIG, pentru a putea primi o oferta sau o asigurare, trebuie sa completezi si sa semnezi o Informare de Prelucrare a dateloc cu Caracter Personal INAINTE de a ne trimite orice fel de date.

Pasii care trebuie urmati:

1. Da CLICK pe butonul de mai jos

2. Asteapta sa se deschida pagina noua, da SCROLL pana jos si Completeaza folosind TOOL-ul TEXT din partea de SUS, NUMELE si data de AZI, si apoi TOOL-ul SIGNATURES pentru a semna in dreapta jos unde scrie semnatura. Dupa ce ai dat click pe Tool-ul Signatures, alege Draw si deseneaza cu Mouse-ul semnatura ta, apoi da Save.

3. Odata completat numele, data de azi si adaugata semnatura, da CLICK pe butonul de sub text „Apply changes” si te va redirectiona catre o pagina gata completata cu adresa noastra de email, unde va trebui sa iti introduci adresa de email si la campul Detalii cateva informatii despre asigurarea sau oferta de care ai nevoie.

4. Da trimitere And That’s All Folks 🙂 informarea completata si semnata va fi trimisa la noi pe email.

Daca ai orice nelamuriri, ne poti contacta la 0756-52 52 52.

Pentru varianta CLASICA, poti Downloada Documentul, Printa, completa si semna pe hartie, scana/poza si trimite catre noi pe adresa birou@web-asig,ro.