Euroins Asigurari

Informatii despre Euroins Asigurari

Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integranta Euroins Romania, pe  langa Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este in momentul de fata, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurari din Europa.

Unul dintre cele mai mari si independente grupuri din regiune, EIG isi propune pe piata de asigurari din Romania, prin Euroins Romania, sa se pozitioneze in top 5 cei mai buni asiguratori si sa devina unul dintre cele mai respectate brand-uri.

O traditie ce-si are inceputurile in 1994, SC Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA reprezinta acum, pe piata asigurarilor din Romania, o prezenta notabila ce combina dimensiunea sociala a actului de vanzare de asigurari, cu dimensiunea umana, ce are la baza o abordare personalizata pentru fiecare client. Compania a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adaugand constanta si valoare produselor oferite abordarii strategiei de vanzare, conceptului de service-are a clientilor, reusind sa creeze si sa livreze sprijin in preluarea riscului si oferirea unor produse de asigurare cat mai complete. Cei peste 1.000.000 de clienti, peste 500 de angajati si peste 4.500 agenti colaboratori, ofera imaginea a ceea ce inseamna acum Euroins Romania.

Website: http://www.euroins.ro

Sediu Cluj: Euroins Cluj

Centru daune Cluj: Euroins Cluj

Euroins Asigurari Cluj
Tipuri de Asigurari oferite de EUROINS:
Raspunderi Civile Cluj

Raspunderi Civile

(Malpraxis, Raspunderi Civile Profesionale)
Asigurari Agricole Cluj

Asigurari Agricole

(Culturi Agricole, utilaje, animale, etc.)
Garantii Licitatie Cluj

Asigurari de Garantii (Bid Bond)

(Participare Licitatii, Buna executie, etc.)
Asigurari Cluj

Alte Asigurari

(Alte tipuri de Asigurari)