casco cluj

Atunci cand viata iti ofera o masina, fa-i un CASCO!
Amuzant sau nu, dar o masina, pe langa beneficiile pe care ti le poate aduce, e doar o responsabilitate in plus de care trebuie sa tii cont si pentru care trebuie sa-ti faci griji. Sau cel putin trebuia, pentru ca acum avem asigurare CASCO Cluj care te lasa fara nici o grija! Poate ai tot auzit de asigurarea CASCO, dar nu te-ai intrebat niciodata ce presupune defapt.

Hai sa-ti spunem noi pe scurt, care sunt cele 3 motive pentru care sa alegi o asigurare CASCO:

  1. Somnul dulce, mult aduce! Poate ca nu locuiesti in cel mai prietenos cartier posibil, sau la stiri ai auzit ca in zona casei tale au avut loc o serie de incidente cu furt de masini. Cu ajutorul asigurarii CASCO, poti dormi linistit toata noaptea. In functie de asigurarea negociata, nici furtul masinii nu mai reprezinta o problema pentru tine!
  2. In caz de accident, buzunarul tau ramane neatins! Exista zile mai bune, zile mai proaste. Poate chiar astazi, cand afara ploua iar de la lucru nu ai primit cele mai bune vesti, se intampla, colac peste pupaza, sa nu franezi la timp si sa accidentezi putin masina soferului din fata ta. Fii fara grija! Cu o asigurare CASCO, ziua ta se insenineaza cat ai clipi, pentru ca de daunele masinii tale se ocupa asiguratorul tau.
  3. Daca Ghita vecinul se decide sa taie copacul fix peste masina ta, nu-I bai! Poate nu e Ghita, dar va fi mama natura care prin furia ei va reusi sa-ti accidenteze masina. Ei bine, aici cine e de vina? Nimeni, bineinteles. Si iata inca o situatie pe care daca nu ar exista asigurarea CASCO Cluj, portofelul tau ar trebui sa o suporte.

asigurari casco cluj

Hai sa ne intelegem! Asigurarea CASCO nu este o asigurare obligatorie, deci nu vei fi amendat in cazul in care nu o inchiei. Insa ceea ce multa lume nu stie, este faptul ca aceasta asigurare este obligatorie pentru linistea ta sufleteasca. Stim ca ai da orice ca masina ta sa fie in siguranta. Si daca ea nu pateste nimic din tot ce am spus mai sus? Risti?

Noi te sfatuim sa nu! Ce-I sigur, e sigur! Si mai ales ca la Web ASIG poti gasi cele mai bune solutii pentru tine si masina ta!
Tot ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi, iar printr-o simpla discutie vom identifica cea mai optima asigurare CASCO pentru tine. Te asteptam!