asigurari clujDaca ai rasfoit putin blogul nostru, cu siguranta ti-ai dat seama cu usurinta defapul ca subiectul nostru preferat este, ei bine, Asigurarea! Fie ca este vorba de masina, de locuinta, de sanatate, de viata, de bunuri si asa mai departe, noi consideram ca viata noastra este mult mai usoara atunci cand totul este sigur in jurul nostru, si chiar si noi. De foarte multe ori am incercat sa ne dam seama totusi, de ce ni se par noua atat de imperios necesare. Am reusit sa strangem cateva idei, asa ca astazi, am decis sa le impartasim cu tine.

Mai intai de toate, sa vorbim despre bunastarea noastra, caci atat timp cat noi suntem sanatosi, bunurile materiale vin si trec, si iarasi vin si iar se duc. Asadar, asigurarea de sanatate este una dintre cele mai importante, din punctul nostru de vedere. Gandeste-te ca orice interventie medicala trece mai usor, atunci cand nu esti nevoit sa pui bani la saltea pentru a-ti permite un tratament sau o anumita operatie.

Apoi, ne gandim la casa noastra, locul in care toate secretele si momentele dragi sunt adapostite de zidurile care ne protejeaza zi si noapte. Natura imprevizibila te poate lipsi in doar cateva secunde de tot ceea ce ai muncit si ai cladit, asa ca nu te zgarci atunci cand vine vorba de a intocmi o asigurare facultativa pentru locuinta ta! Intr-o casa se duc majoritatea investitiilor noastre, asadar, pierderea ei fara nici un ajutor in schimb, va fi putin cam dificila de suportat.

Un alt bun in care cei mai multi dintre noi investim timp si bani este masina. Fie ca e noua, fie achizitionata second hand, masina este unul dintre lucrurile de care ne folosim la fel, in viata de zi cu zi. Ne faciliteaza transportul, ne protejeaza de soare, de ploi, de ninsoare, si asa mai departe. Chiar daca te gandesti ca masina ta nu ar putea fi jefuita sau lovita in parcare, noi iti propunem sa crezi ca totusi, aceste lucruri ti se pot intampla chiar si tie! Asigura-ti masina cat mai bine, astfel incat nici o zgarietura sa nu te poata afecta!

asigurari facultative clujPentru fiecare asigurare, avantajele sunt aproape aceleasi. In fiecare caz in parte, o reparatie o faci mult mai usor atat timp cat ai in spate un sprijin care sa te ajute atunci cand ai cea mai mare nevoie. Nu trebuie sa pierzi timpul cu griji inutile si stres nesanatos, de fiecare data cand ai o problema de sanatate, de locuinta, sau la masina. Asigurarile vor fi mereu cele mai bune prietene ale tale, si a somnului tau linistit!

La Web ASIG le avem pregatite pe toate, si mai mult, te asteptam cu cele mai bune solutii si oferte comparativa si competitive.