Ni se intampla de fiecare data atunci cand avem nevoie de o asigurare sa ne intrebam urmatorul lucru: sa apelez la un broker de asigurari, sau la un agent direct al unei firme de asigurari? Nu stim daca tu ai gasit deja raspunsul, dar noi vom veni cu cateva argumente si cateva explicatii care iti vor arata ca un broker de asigurari este mult mai avantajos pentru tine in orice moment.

broker de asigurari

Sa incepem asa: gandeste-te la agent ca la persoana care iti da ce are, adica daca tu ceri mere si el are cirese, iti va spune ca defapt ciresele sunt tot un fel de mere dar mai mici, si cu un singur sambure. Plus ca sunt si mai dulci decat merele, deci cu siguranta este ceea ce iti doresti, ti-ar spune el. Pe cand brokerul, el nu reprezinta o singura firma de asigurari, iar atunci cand tu ii ceri mere, el iti prezinta toate tipurile de mere care exista. Poate ai venit cu gandul ca vrei sa cumperi unul golden, dar vazandu-le pe toate, te-ai decis ca ti-ar placea mai mult unul rosu de gradina.

Altfel spus, agentul reprezinta firma de asigurari, ceea ce inseamna ca el va putea sa iti vanda doar oferta de asigurare de care firma pe care o reprezinta, dispune. Pe de alta parte, brokerul este impartial din acest punct de vedere. Brokerul de Asigurari este un intermediar al carui rol este acela de a cauta si de a gasi pentru clientul sau cea mai buna solutie de asigurare, conform cerintelor pe care viitorul asigurat le are.

Asadar, ai reusit sa iti raspunzi la intrebare? Noi credem ca da. Brokerul de asigurari este de departe cea mai buna alegere pentru tine si buzunarul tau. Atunci cand apelezi la un broker de asigurari pentru a incheia o asigurare, acesta, pe baza unor criterii pe care tu le ai, iti va cauta toate optiunile disponibile, insemnand pret si ceea ce asigura si deasemenea iti va oferi si unele sugestii si sfaturi bazate pe experienta personala sau a echipei in domeniul Asigurarilor. De acolo inainte, ramane la decizia ta sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine si ceea ce iti poti permite. Mai ales in cazul unei asigurari de viata pe care o platesti lunar, incearca sa nu alegi ceva mai scump decat iti poti permite doar pentru ca “da” mai bine, noi te sfatuim sa alegi o solutie pe care esti convins ca o poti suporta pana la final.broker asigurari cluj

Speram ca subiectul dezbatut de noi in acest articol te-a ajutat sa iti clarifici unele nelamuriri pe care le-ai avut in privinta agentilor de asigurare si a brokerilor de asigurare.

La Web ASIG te ajutam cu exact ceea ce iti doresti si te vom ajuta sa gasesti cea mai buna solutie in materie de asigurari. Te asteptam!