calculator rca

Am povestit in articolele anterioare atat despre Asigurarea Obligatorie RCA, cat si despre asigurarea facultativa CASCO, si am clarificat putin si care sunt diferentele dintre acestea doua. Daca totusi esti nou la noi pe blog si acesta e primul articol pe care il citesti, lasa-ne sa iti spunem pe scurt de ce trebuie neaparat sa ai asigurarea RCA in bord, valabila, bineinteles.

Asigurarea RCA este asigurarea auto pe care esti obligat sa o faci pentru masina ta, iar aceasta te scapa de costurile reparatiilor unei alte masini pe care din neatentie sau din orice alt motiv, s-ar putea sa o accidentezi. In plus, fara o asigurare de tip RCA risti sigur sa incasezi o amenda pe care nu credem ca ti-o doresti.

Poate acum ti-ai achizitionat prima masina, sau pur si simplu a venit momentul in care trebuie sa te ocupi singur de intocmirea asigurarii pentru masina ta, si nu stii unde poti face asigurarea, care sunt demersurile si care sunt costurile. Daca te afli in aceasta situatie, citeste articolul nostru pana la final, iar maine in cel mai scurt timp, iti vei putea aseza asigurarea linistit in bordul masinii tale.

Cand si unde imi pot face asigurarea RCA?

Fiind o asigurare de tip obligatoriu, o poti intocmi la orice Broker de Asigurari din orasul tau sau chiar la oricare dintre Asiguratorii care au acest produs in portofoliu. Cand vine vorba de momentul in care trebuie sa iti faci asigurarea, ei bine, asta depinde de momentul in care iti expira asigurarea veche, iar daca nu ai deloc, te sfatuim sa o faci chiar ACUM! Inca un lucru: daca asigurarea ta urmeaza sa expire in doar cateva zile, ar fi bine sa incepi sa-ti cauti oferta pe care o vrei din timp, si sa intocmesti asigurarea de dinainte, pentru ca niciodata nu stii ce intervine exact atunci cand nu te astepti.

Care sunt costurile unei asigurari RCA?

Asta nu iti putem spune cu exactitate, deoarece in primul rand fiecare companie de asigurari are un pret propriu, iar pretul difera pentru fiecare masina in parte. Conteaza la fel de mult caracteristicile tehnice ale motorului (capacitatea cilindrica si puterea motorului), marca masinii, tipul combustibilului si chiar si istoricul de daune pe care il are in baza de date CEDAM. Dar deoarece ne place sa gasim solutii cat mai bune si mai rapide pentru orice, de aceasta data te ajutam sa-ti calculezi costurile asigurarii in doar cateva minute, cu ajutorul unui calculator RCA.

Ce trebuie sa faci? Intoduci cateva date personale si cateva date ale masinii pe care vrei sa o asiguri, iar in cateva secunde acest calculator RCA iti va prezenta toate optiunile de pret de la toate companiile de asigurari. Tot ce mai trebuie sa faci este sa alegi asiguratorul dorit si sa finalizezi cererea, iar noi ne vom ocupa de restul. Simplu, nu?

Daca nu ne crezi, intra AICI (https://web-asig.ro/asigurari-rca-online/) ca sa te convingi sigur! Calculeaza-ti Online, Rapid si Simplu pretul Asigurarii Auto Obligatorii RCA, folosind un Calculator RCA Online de la noi de pe site.

Te asteptam la Web ASIG sa-ti asiguram in continuare cele mai bune solutii!

buton calculator rca