Noi, oamenii, suntem fiinte menite sa ne simtim tot timpul in siguranta, sa stim ca daca ziua de maine aduce o furtuna teribila, in urma ei, viata noastra poate continua la fel ca inainte. Mai demult, pe vremea cand tehnologia nu exista iar oamenii nu aflau la fel de usor de posibilele catastrofe ce urmau sa se petreaca, ei nu erau asigurati de absolut nimic, iar bunurile cladite de ei pana in acel moment puteau fi ruinate si incepute de la zero mai apoi. Acum 120 ani totusi, din nevoia de protectie a omului impotriva calamitatilor naturii si impotriva urmarilor accidentelor, au aparut asigurarile in viata lui. Citeste intreg articolul si afla alaturi de Web ASIG – Asigurari Cluj / Floresti de ce ai nevoie de asigurari in viata ta.asigurari clujDin pricina unei dezvoltari economice si tehnologice puternice si in continua ascensiune, Cluj-Napoca a devenit un oras in care cererea de asigurari a crescut vizibil. Daca pana acum locuitorii acestui oras puteau fi sceptici de beneficiile asigurarilor, iata ca o data cu cresterea traficului auto si a dezvoltarii locurilor de munca, oamenii incep sa simta tot mai mult nevoia de siguranta. Nu trebuie sa patesti ceva din vina ta, chiar foarte rar se intampla asta. Cel mai des, neatentia altuia te costa. Acum, cu Asigurari Cluj, vei putea sa-ti vezi linistit de treburile zilnice.

Trebuie sa amintim si ca sunt mai multe tipuri de asigurari la care poti apela, atunci cand doresti sa dormi mai linistit noaptea.
Cu Asigurari Cluj poti sta linistit in privinta masinilor, pentru ca avem asigurarea auto perfecta pentru tine, atat cea obligatorie (RCA), cat si cea facultativa (CASCO).
Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta locuintei, pentru ca pe langa asigurarile obligatorii de locuinta (PAD), avem si asigurari facultative de locuinta, care pot acoperi toate riscurile, in functie de nevoile fiecaruia.
De asemenea, nu va trebui sa te preocupe nici cand pleci intr-un concediu, pentru ca la noi vei gasi asigurari medicale de calatorie pentru toate preferintele.
Daca lucrezi cumva in domeniul medical (medic, medic dentist, farmacist, asistent medical si moasa) sau juridic (avocat, notar, contabil) sau alt domeniu in care din vina ta s-a produs o eroare care a afectat alte persoane, pentru tine avem asigurarea malpraxis.
Iti asiguram chiar si marfa pe care o transporti daca esti transportator cu asigurari CMR, CARGO, ROTR, iar daca desfasori activitati agricole, avem chiar si pentru tine asigurari agricole, pentru culturi, utilaje sau animale.
Nu ii uitam nici pe constructori si pe dezvoltatorii imobiliari cu asigurarile de garantie de participare la licitatii, iar dupa castigarea lor, asigurarile de buna executie.
Nu in ultimul rand, ne preocupam chiar si de viata si sanatatea ta prin asigurari de sanatate sau asigurari de viata.

Dupa cum prea bine vezi, Web ASIG – Asigurari Cluj / Floresti iti asigura viata si bunurile de la A la Z.

Asigurari Cluj Cum functioneaza asigurarile?
Destul de simplu, am spune noi. Atunci cand inchei o asigurare, asiguratorul iti va prezenta toate ipostazele si riscurile care sunt cuprinse in asigurare, astfel incat sa fii cat mai bine informat despre ceea ce urmeaza sa primesti. Riscurile difera la fiecare asigurare in parte, asa ca Asigurari Cluj te invita sa aflii care este cea mai buna asigurare pentru tine!