Intr-un articol anterior ti-am prezentat cateva dintre cele mai semnificative diferente dintre asigurarea RCA, care este obligatorie, si asigurarea CASCO, care este facultativa. Pentru ca stim ca inca mai sunt printre voi cativa sceptici care nu s-au convins ca asigurarea CASCO este un must have, ne-am gandit sa iti relatam cateva motive pentru care ar trebui sa mergi cat de repede la Brokerul tau de Asigurari pentru a o face.

CASCO cluj

Stii prea bine acele scenarii in care dimineata te trezesti cu geamul spart la masina, sau macar cu o zgarietura de cheie pe ea. De furturile masinii nici nu mai are rost sa discutam, stirile de la ora 5 sunt pline de astfel de cazuri. Ai stat sa te gandesti ce ai face in situatia in care tu ai fi proprietarul unei masini care poate avea o dauna nedorita? Stim ca spui ca tie nu ti se poate intampla niciodata, ca esti destul de grijuliu si ca masina ta e in siguranta, dar niciodata nu te poti juca cu norocul.
CASCO este singura forma de asigurare care iti poate proteja masina in caz de accident, furt, calamitati naturale, zgarieturi nedorite, etc. Asadar, orice situatie pe care tu o descrii ca “mie nu mi se poate intampla asa ceva niciodata”, poate fi acoperita de polita CASCO. Incearca sa vezi banii oferiti pe o astfel de asigurare ca o investitie pe termen lung pentru masina ta. Daca astazi masina ta ar fi furata, cat de repede ti-ai permite sa-ti iei una noua? Daca maine ar pica pe masina ta un copac, cat de repede ti-ai permite sa o repari? Asa sa te gandesti: cu asigurarea CASCO in bord, raspunsul la aceste intrebari este simplu: ACUM.
Totusi, trebuie sa fii atent cand inchei o astfel de asigurare. Daca locuiesti intr-un cartier periculos si masina ta ar putea fi zgariata oricand, sa te asiguri ca polita CASCO acopera o astfel de dauna. Mai mult, sa fii atent la brokerul de asigurari pe care il alegi. Multi asiguratori pot avea un istoric de neplata a daunelor in spate. In functie de asiguratorul gasit, te poti intelege sa platesti suma in rate sau sa alegi sa mergi pe varianta unei fransize la dauna. In orice caz, cred ca preferi sa cheltui zilnic intre 5 si 10 lei pentru siguranta masinii tale, decat sa ramai fara ea si sa nu-ti mai permiti alta degraba.
Am mai putea povesti multe despre importanta asigurarii CASCO, dar pentru asta te asteptam la Web ASIG Cluj pentru a ne cunoaste si a gasi cea mai buna solutie pentru tine si masina ta.

Nu ezita sa ne contactezi!